ONZE BROUWERIJ

Bax Bier is ontstaan vanuit een gedeelde droom van Jeroen Bax en Sepp Jansen. Meer en meer raakten we overtuigd van de kwaliteit van onze brouwsels en daarom werd in 2014 de knoop doorgehakt om onze bieren op de markt te brengen. Al snel waren de bieren verkrijgbaar in verschillende restaurants, cafés en slijterijen in en rond Groningen. Nu, ruim tweeënhalf jaar later, is Bax Bier verkrijgbaar op ruim 600 plaatsen door het hele land, en het einde is nog lang niet in zicht.

Zo’n twee jaar na die eerste voorzichtige stappen op de biermarkt betrokken we een pand aan de Friesestraatweg. Op 1 juli 2016 opende het proeflokaal, en na een lange periode van keihard werken volgde op 17 september de langverwachte opening van de eigen brouwerij. Met de gloednieuwe installatie staat niks een prachtige toekomst voor Bax Bier meer in de weg en zullen we blijven doorgaan met het maken van de mooiste bieren.

Nieuwsgierig geworden? Het proeflokaal is van donderdag tot en met zondag geopend. U bent van harte welkom voor een biertje en een mooi verhaal.