Horeca en slijterijen

Bax Bier is verkrijgbaar via verschillende distributiekanalen. Samen hebben deze distributiekanalen een landelijke dekking. Wil je Bax Bier toevoegen aan jouw assortiment? Neem dan contact op met ons en dan zorgen wij dat Bax Bier aan jou geleverd wordt via het voor jou makkelijkste kanaal. Zo kost het je ook geen extra tijd!

Naast onze vaste bieren doen we nog veel meer. Regelmatig komen we met bijzondere releases die maar beperkt verkrijgbaar zijn. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten om er als eerste bij te zijn!

Particulier

In met name Groningen zijn onze bieren in vrijwel elke slijterij te vinden. Ook in de horeca is de kans groot dat zij ons bier schenken, dus vraag de medewerkers er naar!

Onze bieren zijn in het hele land op zo'n 600 plaatsen vekrijgbaar, vraag er dus van Groningen, tot Vlissingen en Maastricht naar. Mochten we in uw favoriete café of restaurant onverhoopt nog niet verkrijgbaar zijn, niet getreurd, want bij elke Mitra in heel Nederland zijn onze bieren te krijgen of bestellen.

Ook in onze eigen shop aan de Friesestraatweg zijn de bieren natuurlijk te vinden.

Openingstijden winkel
dinsdag en woensdag: 9.00 - 17.00 uur
donderdag en vrijdag: 9.00 - 22.00 uur
zaterdag 14.00 - 22.00 uur
zondag 14:00 - 20:00 uur